Vitaal Vechtdal

30 mei 2023 17:4

10 daagse digitale detox challenge (10DDDC)

Ben je er klaar voor? 10 dagen vitaal digitaal. Kom maar op!

Vitaal Digitaal - 10DDDC

In 10 dagen ontdek je wat jouw digitale schermen voor impact hebben op je leven. En hoe je je kan voelen als je net even wat vaker je scherm skipt en meer geniet van je omgeving.

De 10 daagse digitale detox challenge is bedoeld om je uit te dagen je digitale gezondheid te verbeteren, zodat je meer tijd en energie overhoudt voor de dingen die (echt) belangrijk voor je zijn. Een challenge, voor iedereen. Van jong tot oud en van individu tot groep.

Waarom meedoen een goed idee is

BETER SLAPEN
Detoxen = betere slaap!Door het verminderen van schermtijd ben je 's ochtends meer ready-to-go.

RUST IN JE HOOFD
Door te detoxen van je schermen, krijg je een mentale pauze en kun je je beter concentreren op de belangrijke dingen in het leven. Zeg maar dag tegen digitale ruis en hallo tegen mentale helderheid!  

STERKERE RELATIES
Krijg meer quality time met je relaties! Beperk je schermtijd om meer aandacht en ruimte te hebben voor waardevolle relaties zoals familie en vrienden.

Hoe het werkt

  1. Kijk waar je nu staat! Doe je assessment.
  2. Gelukt? Start je 10 daagse digital detox challenge! Niet helemaal zonder, maar verminderen!

  3. Maak gebruik van de dagelijkse praktische tips.

  4. Vul je eindassesment in en zie de veranderingen.

Ga je de uitdaging aan? Schrijf je in! 

Ga van start met de 10 daagse digitale detox challenge. Schrijf je in en je ontvangt het start assessment. De 10 dagen gaan in vanaf het invullen van het assessment. Doe mee en ervaar het verschil in slechts 10 dagen! Meld je aan op www.10DDDC.nl Dit is een actie in het kader van de maand van de digitale fitheid