Theatervoorstelling Dromen Vangen

Op woensdag 10 april organiseert Positief Gezond IJsselland de interactieve theatervoorstelling ‘Dromen Vangen’ in theater De Voorveghter in Hardenberg. De voorstelling inspireert, ontroert en laat vooral zien waar gezondheid nu echt om draait. Een heerlijk avondje uit voor iedereen die benieuwd is naar een brede blik op gezondheid. Kijk, lach, leer én doe actief mee!

De voorstelling ‘Dromen Vangen’ gaat over een brede blik op gezondheid. Gezondheid is namelijk zoveel meer dan de afwezigheid van ziekte en klachten. Gezondheid is een totaalplaatje van hoe iemand leeft en zich voelt, ook wel Positieve Gezondheid genoemd. Vanuit deze brede blik richt je je niet (alleen) op wat niet goed gaat, maar juist op wat wel goed gaat en wat je belangrijk vindt.

Informatie over de voorstelling

De gratis voorstelling is op woensdag 10 april in theater de Voorveghter, Badhuisplein 3 in Hardenberg. De voorstelling start om 19.30 uur en is rond 21.00 uur afgelopen. Vanaf 18.45 uur is er inloop met koffie en thee. Na afloop ben je welkom om met anderen door te praten over jouw blik op gezondheid en de voorstelling.

De voorstelling is gratis, meld je wel aan via www.positiefgezondijsselland.nl. Voor vragen kun je mailen naar bijeenkomsten@proscoop.nl.

Regionale beweging Positief Gezond IJsselland

In de regio werken verschillende partijen samen voor een brede blik op gezondheid. Dit doen ze vanuit ‘de Regionale beweging Positief Gezond IJsselland’. De partijen inspireren inwoners en professionals en zorgen onder andere voor trainingen. 

Afb. Deze voorstelling wordt uitgevoerd door Theater A La Carte.