Vitaal Ommen

Vitaal Vechtdal

4 mei 2021 10:29

Vitaal Ommen.nl is live!

Inwoners en professionals uit de gemeente Ommen willen graag één plek waar al het aanbod op het gebied van vitaliteit te vinden is. Het was een wens die tijdens de gesprekken rondom het sport- en preventieakkoord Samen Fitter Verder! naar voren kwam en waarop nu al actie is ondernomen.

Vitaal Vechtdal, Wijz Welzijn, Samen Doen en de gemeente Ommen bundelden de krachten om hier mee aan de slag te gaan. Nu is het zover; www.vitaalommen.nl is sinds 1 mei live! Wethouder Ko Scheele ‘Ommen gaat voor gezonde inwoners in een gezonde omgeving. Er gebeurt al ontzettend veel in onze gemeente. We horen vaak dat deze activiteiten niet altijd vindbaar zijn. De website voorziet dan ook echt in een wens van en voor Ommen!’

Op vitaalommen.nl vind je alle informatie rondom vitaliteit

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een plek om te sporten? Heb je hulp nodig bij de mantelzorg van een familielid, ben jij op zoek naar bepaalde hulpmiddelen voor in huis of heb je op een ander gebied van vitaliteit hulp nodig en weet je niet waar je moet beginnen? Neem dan eens een kijkje op vitaalommen.nl.
 

De website is te gebruiken door inwoners maar ook door professionals.

Doordat al het aanbod op één plek staat kunnen professionals zoals fysiotherapeuten en huisartsen nu makkelijker doorverwijzen naar bijvoorbeeld een sport of beweegaanbod.
 

Mist er informatie?

Er staat ontzettend veel informatie op de website, uiteraard kan het zijn dat bepaalde informatie nog mist. Neem gerust eens een kijkje op de site. Heb je het gevoel dat er informatie mist op de website of heb je een bepaald activiteitenaanbod wat nog niet terug te vinden is op de site? Is het een drempelloos aanbod, waarbij geen indicatie/verwijzing nodig is? Stuur dan een mail met daarin meer informatie naar info@vitaalommen.nl.