Vitaal Vechtdal

27 juni 2022 14:1

Fiets naar je werk dag - 19 mei

Fiets je ook mee?

Op donderdag 19 mei vindt de landelijke Fiets naar je Werk Dag plaats. Laat de auto voor één dag staan en pak lekker je fiets naar het werk. Zie het als een mooi startpunt van iets goeds. Voor je eigen gezondheid, om je werkdag met een fris hoofd te starten en natuurlijk voor het milieu. Kom je al regelmatig op de fiets naar het werk, dan weet je precies wat we bedoelen. Deel dan dat gevoel vooral met je collega’s en spreek bijvoorbeeld af om  samen te fietsen! 

Meld je vooral ook aan als organisatie bij Vitaal Vechtdal zodat we de fietsende medewerkers kunnen verrassen met een gezonde attentie: m.lubbers@vitaalvechtdal.nl

“Op de fiets combineer je het nuttige met het aangename”

Op donderdag 19 mei is het landelijke Fiets naar je Werk-dag. Deze dag is bedoeld om werknemers te stimuleren wat vaker de fiets te pakken. Want van vaker fietsen word je fitter en fitte medewerkers zitten doorgaans beter in hun vel, zijn blijer en gezonder. Ook is het beter voor het milieu als werknemers de auto vaker inruilen voor de fiets. Vitaal Vechtdal spreekt met Bart Jaspers-Faijer, wethouder van de gemeente Ommen, over het belang van fitte werknemers en de Fiets naar je Werk-dag.

Lees het gesprek met Bart Jaspers-Faijer.