Gezondheid op de werkvloer

Vitaal Vechtdal

14 september 2023 17:13

Gezondheid op de werkvloer

Ben je gezond als je niet ziek bent? Of gaat gezondheid verder dan niet ziek zijn? En is de werkvloer ook een plek waar je bewust aan gezondheid kunt werken? Jazeker, ook op de werkvloer is gezondheid belangrijk!

Inspiratiesessie voor werkgevers

Bij de start van de Nationale Vitaliteitsweek, op maandag 25 september, organiseren Vitaal Vechtdal en het Alfa-college de bijeenkomst ‘Gezondheid op de werkvloer’. In deze interactieve bijeenkomst in het LOC+ gebouw aan de Parkweg in Hardenberg wordt aandacht besteed aan gezondheid van de medewerkers van nu én de toekomst.

Voor werkgevers is vitaliteit een belangrijk thema. Als medewerkers goed in hun vel zitten en met plezier naar hun werk gaan, zijn ze productiever en is het ziekteverzuim lager. Aandacht besteden aan gezondheid lijkt alleen soms moeilijk, terwijl kleine veranderingen in leefstijl al een groot verschil kunnen maken. Tijdens de bijeenkomst kunnen werkgevers zich inschrijven voor workshops waarbij praktische handvatten worden geboden voor de thema’s die nu spelen. 

Aanmelden voor onderstaande workshops kan hier!

BRAVO-thema's en Vitaliteitsdashboard

Hoe gaat u binnen uw bedrijf om met de thema's Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding en Ontspanning? Wat kan het Vitaliteitsdashboard betekenen voor u en uw medewerkers?

 

Introductie Beroepsvitaliteit
Wat is beroepsvitaliteit eigenlijk en waarom is het belangrijk voor uw bedrijf?

Introductie Positieve Gezondheid
Waarom deze bredere kijk op gezondheid? Waarom zouden we het inzetten?