Vitaal Vechtdal Challenge

Vitaal Vechtdal

13 januari 2021 9:11

Vitaal Vechtdal Challenge 2021

In het voorjaar van 2021 start de 3e editie van de Vitaal Vechtdal Challenge. We beginnen met wandelen in de week van 3 mei 2021 (week 18). De Vitaal Vechtdal Challenge is een gratis wandelevenement speciaal voor mensen met een chronische aandoening. In de voorgaande jaren hebben we ons met name gericht op mensen met diabetes en COPD. Dit jaar is er extra aandacht voor mensen met een chronische aandoening in de breedste vorm, waaronder voor ex-coronapatiënten.

Wat is de Vitaal Vechtdal Challenge?

De Vitaal Vechtdal Challenge is een wandelevenement dat 20 weken duurt. Onder begeleiding van een wandelcoach en zorgprofessional wordt er iedere week gezamenlijk in een groep gewandeld in de omgeving. Tijdens het wandelen is er naast bewegen ook aandacht voor andere leefstijlonderwerpen zoals het belang van gezonde voeding. De challenge periode wordt afgesloten met een gezamenlijke wandeling.

De startlocaties in 2021 zijn 1) Hardenberg, 2) Ommen, 3) Avereest en 4) Dalfsen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de coronamaatregelen indien van toepassing.

AANMELDEN IS NU AL MOGELIJK >> 

We houden je vervolgens op de hoogte van de exacte startlocatie en starttijd.

Foto vlnr: Yvonne Hoekman (wandelcoach Ommen) en Anita Deemter, Adri Deemter (wandelcoaches Hardenberg)

Bekijk hier de positieve resultaten die zijn behaald met de Vitaal Vechtdal Challenge 2020!